• Правила за връщане на стока

   ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

    

   ОНЛАЙН магазин за дамски и мъжки аксесоари MAY BE дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупената стока да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаване. Единственото условие, е продуктът да е в оригиналния си вид и качество - не е носен, рязан, пран, гладен и е с оригиналните си етикети на магазина. Всички разходи по връщането са за сметка на клиента!

    

   При получаването на продукта може да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. Тоест преди да платите наложеният платеж, може да прегледате и пробвате продукта и ако не сте удовлетворени, връщането става веднага като заплатите и доставката в обратната посока, по този начин ще избегнете процедурата по връщането.

    

   ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

    

   Изпратете продукта обратно с наложен платеж /стойността на продукта/, с опция преглед, на адрес: гр. София, Офис на ЕКОНТ "Фондови жилища" МЕЙ БИ 2019 ЕООД тел. 0886500813.
   Пратки изпратени до други офиси, няма да бъдат приемани!!!

    

   Разходите по връщането са за сметка на клиента!

    

   Приемат се пратки, върнати в 14 дневен срок, след датата на получаването!

    

   При установяване на дефект, разходите по връщането или замяната са за сметка на магазина!

   Стоки подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са ползвани или преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи тяхната цялост, както и премахване на вътрешни и външни етикети/. При установяване на щета нанесена от ваша страна, стоката Ви се изпраща за ваша сметка!

 • Последно разгледани