• Дамски и мъжки аксесоари MAY BE

   Цялостната визия и впечатляващият стил са резултат не само на добре подбрания тоалет, но и на допълненията, които му придават индивидуалност и характер. Затова ние създадохме онлайн магазин https://www.maybe.bg, в който ви предлагаме подбрани дамски аксесоари и мъжки аксесоари. В магазина ще намерите качествени, красиви продукти в духа на съвременните модни тенденции на достъпни цени.

   May be – Just The Best

   May be е млад бранд за дамски и мъжки аксесоари, който тепърва ще ви изненадва. Той предлага:

   • елегантност и младежка жизненост; 
   • класически нотки, добре балансирани с елементи на последните модни трендове;
   • настроение и неподправеност с щипка лекомислие.

   Основните характеристики на May be го правят подходящ избор за различни моменти от живота на всеки. Амбицирани сме да ви осигуряваме само най-доброто.

   Какво ще откриете в онлайн магазин May be

   Тук ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да бъде визията ви завършена, а стилът ви – безупречен. Предлагаме ви основните групи дамски аксесоари:

   • очила с модерна линия, с различни като цвят стъкла, някои модели са с UV защита;
   • шапки – от елегантни сламени модели през спортни до козирки;
   • шалове – меки и нежни, от памук, в основните разцветки;
   • чанти – раници, актуалните бъкети, ежедневни чанти, клъчове за официални случаи. Те са с красив обков, камъчета, кожа с косъм, ресни, допълнителни ефекти и т. н.;
   • колани от изкуствена кожа с впечатляващи токи, декорирани с ажури, метални елементи, камъни;
   • бижута от изкуствена кожа, текстил, метал, камъчета и маниста;
   • плажни аксесоари – кърпи, чанти, шапки.

   Не сме забравили господата и те могат да разчитат на нас за необходимите им мъжки аксесоари.

   Ролята на допълненията в гардероба

   Дамските аксесоари имат силата да разнообразяват тоалетите – признават го дори най-взискателните жени. Те са в състояние да променят настроението и излъчването и на омръзналите ви вече рокля, комплект, костюм. Внасят в общата визия цвят, закачка, неочакван акцент. Цветният шал и провокативната чанта създават ново звучене и на най-баналната дреха. Коланът осигурява доза пикантност на ежедневния комплект от панталон (пола) и риза.

   А очилата и шапката? О, те не променят тоалета ви! Те променят вас самите! Даряват ви с повече женственост, с малко загадъчност и лека мистичност – всичко, което е необходимо на една дама, за да буди интерес и да привлича погледи!

   Мъжките аксесоари обикновено са по-строги, предназначени са да придават класа и обаяние на образа на господата.

   Плажните мъжки и дамски аксесоари са обикновено с по-практични функции и на тях разчитате да ви осигурят удобство. Но те също са белег на добрия вкус и затова ги избирайте внимателно.

   Никога нямате толкова дрехи, колкото ви се иска. Но пък винаги можете да добавите нова чанта, очила, шал или бижу. Те се съчетават добре с различни по стил облекла. Комбинациите между тях самите позволяват изненадващи хрумвания и оригинални решения, които при умело използване правят фразата „нямам какво да облекла“ почти излишна.

   Заповядайте в нашия онлайн магазин за мъжки и дамски аксесоари May be! Разгледайте запознайте се с новия ни бранд May be! Изберете си нови очила или бижу! Just The Best!

 • Последно разгледани